Reducerat pris! Coconut Cleansing Milk + Coconut Age Corrective Moisturizer - Eminence Organics

Coconut Cleansing Milk + Coconut Age Corrective Moisturizer - Eminence Organics

Dröm dig bort till varmare breddgrader och skäm bort huden med näringsrik kokosolja – superingrediensen som är det hudvårdsmåste året om!

Kokosolja återfuktar och mjukgör huden men är även känd för sina positiva effekter på olika hudproblem.

Mer detaljer

995,00 kr inkl.

-195,00 kr

1 190,00 kr inkl.

istället för 1 190,00 kr

Passar till

Hudtyper Normal hud, Torr hud

Mer information

Dröm dig bort till varmare breddgrader och skäm bort huden med näringsrik kokosolja – superingrediensen som är det hudvårdsmåste året om!

Kokosolja återfuktar och mjukgör huden men är även känd för sina positiva effekter på olika hudproblem. Oljan har en antiinflammatorisk effekt och är oumbärlig för dig eksem, psoriasis, dermatit, rosacea och verkar även lindrande på hud med akne.


Coconut Cleansing Milk
Mjukgörande rengöring för normal till torr hud som avlägsnar makeup och ger den torra huden rikligt med fukt. Innehåller kokosolja som förser huden med skyddande antioxidanter och ringblomsolja som balanserar den känsliga och irriterade huden.


Coconut Age Corrective Moisturizer
Kollagenboostande 24-timmarskräm med ålderskorrigerande, lyftande och uppstramande effekt tack vare innehållet av naturligt retinol och stamceller från schweiziskt äpple. Befintliga linjer och rynkor blir omedelbart mindre synliga och nya förebyggs, även på längre sikt.

Paketets innehåll